Kattopollari

Vastapainopollari on massaan ja laskelmoituun painojakaumaan perustuva turvaköyden kiinnityspiste 1-2 henkilölle mallista riippuen. Pollari koostuu teräsrungosta kiinnityslenkkeineen, kumipäällysteisistä punnuksista sekä sulkurenkaan kiinnityslenkkikomponenteista.

Perinteiseen kattopollariin verrattuna vastapainopollarin asentaminen on helppoa eikä sitä varten tarvitse lävistää vesikatetta. On tiedossa, että suurin osa kattovuodoista tapahtuu juuri läpivientien kohdilta. Siksi vastapainopollari on myös katon elinkaaren huomioiden järkevä ratkaisu.

Mihin vastapainopollari voidaan asentaa?

Vastapainopollari voidaan asentaa bitumikermi ja PVC-katteille, sisäänpäin kaataville kattotyypeille sekä pulpetti- ja harjakatoille kallistuksen ollessa enintään 15° ulospäin. Vastapainopollarit sopivat hyvin esimerkiksi kerrostalojen, liikekiinteistöjen ja teollisuushallien katoille.

Asennus avaimet käteen -pakettina

Pelti-Ässien kattoturva-asiantuntijat asentavat vastapainopollarit katolle sovittuihin kohtiin. Jos niiden asennuspaikoista ei ole tarkkaa suunnitelmaa, kuuluu palveluumme myös asennus-suunnitelman laatiminen. Siinä niiden paikat määritellään niin, että ne mahdollistavat turvallisen liikkumisen katolla ja täyttävät kattoturvallisuutta ohjaavat lait ja säädökset.

Soita ja kysy lisää 020 775 1210