Kattohuolto

Kattohuolto on ammattilaisten hommaa. Siinä pitää huomioida niin kattomateriaali kuin kattotyyppi. Säännöllinen kattohuolto säästää rahaa, sillä se pidentää katon käyttöikää.  Myös uusi katto vaatii huoltoa. Sitä edellytetään usein jo takuuehdoissa.

Palvelut kaikille katoille ja kattomateriaaleille

Kattohuollossa meille on tärkeintä ennakointi ja kokonaisuuden huomioiminen. Eli pyrimme tunnistamaan riskipaikat ja korjaamaan ne ennen kuin niistä muodostuu ongelma. Huolto sekä korjaustoimet suoritetaan aina parhailla mahdollisilla toimenpiteillä korjattavan pintamateriaalin mukaan. Huoltopalveluihin erikoistuneet asentajamme ovat kokeneita kattoammattilaisia. Koulutetut ja kokeneet asentajamme ovat erikoistuneet korjaamaan huopakatot, peltikatot, tiilikatot ja PVC-katot.

Meiltä saat katon korjauksille ja kattohuollolle takuun. Lisäksi saat tehdyistä toimenpiteistä kuvallisen jälkiraportin, joka sisältää ennen- ja jälkeen -kuvat. Jälkiraportti on selkeä, kuvitettu selvitys katolla tehdyistä toimenpiteistä

Pidä huolta kattoturvatuotteista

Kattoturvatuotteisiin kohdistuu paljon ulkoista rasitusta esimerkiksi lumesta ja jäästä johtuen. Rakenteiden lämpöliikkeistä johtuen, turvatuotteiden kiinnitykset ja vesitiiveys voivat heikentyä tai jopa pettää kokonaan. Siksi kattoturvatuotteet kuten lumiesteet, kulkusillat, turvaköydenkiinnityspisteet pitää myös tarkastaa säännöllisesti.

 

Jätä tarjouspyyntö

Kutsu kattoasiantuntija yhtiökokoukseen

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa katon kuntoarvio

Kattohuoltopäivystys p.0207751210

Tilaa uutiskirje