KATTOHUOLTOPALVELUT – AMMATTILAINEN KAIKILLE KATTOPINNOILLE

Kattohuoltopalveluiden tarkoitus on mahdollistaa vesikatolle mahdollisimman pitkä elinkaari säännöllisten kattohuoltotoimien, kartoitusten sekä kattotyyppi ja materiaalien mukaan tehtyjen toimenpiteiden myötä. Hyvin suunnitelluilla ja toteutetuilla kattohuoltotoimilla saadaan vesikatteen elinkaari maksimoitua ja katon korjauksen hinta järkeväksi myös asiakkaalle. Katon kunnosta huolehtiminen on vastuullista kiinteistön ylläpitoa, joka maksaa itsensä takaisin. Suomessa vallitsevat sääolosuhteet asettavat vesikaton kovalle rasitukselle ja siksi on tärkeää huolehtia katosta ja valita yhteistyökumppaniksi luotettavat Pelti-Ässien kattohuollon kattoammattilaiset.

Tilaukset, tarjouspyynnöt, lisätiedot myynnistämme: myynti@peltiassat.fi, p. 040 833 7833

Kattohuoltopalvelut

SELKEÄLLÄ RAPORTOINNILLA LÄPINÄKYVYYTTÄ

Kattohuollon toimenpiteistä raportoimme asiakkaalle sanallisesti sekä kuvin mitä on tehty ja mistä kustannukset muodostuu. Kaikista kattohuoltoon annetuista toimeksiannoista laadimme kuvallisen korjaustyöraportin, jossa selvitetään sanallisesti sekä kuvin mitä on tehty sekä kerrotaan oleellinen tieto kyseiseen työhön liittyen. Tämä helpottaa erityisesti taloyhtiöissä tiedon kulkua isännöitsijän, hallituksen sekä muiden osakkaiden välillä. Tämä luo luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä toimintaamme. Asiantuntijapalveluissamme laadimme myös asianmukaiset raportit palvelun mukaan.

ENNAKKOKARTOITUKSELLA KATTOHUOLTOJEN SEKÄ KATON KORJAUSTEN LAATU PAREMMAKSI JA HINTA PIENEMMÄKSI!

Kattohuoltopalvelut

Kattovuotojen korjauksissa, Pelti-Ässien kattohuolto on ottanut käyttöön kohteen ennakkokartoitus -toimintamallin. Ennakkokartoituksissa kattovuotojen selvityksiin erikoistunut asiantuntijamme käy kohteet kartoittamassa ennalta ja laatii niille kohdekohtaiset työohjeet. Ennakkokartoituksen tarkoitus on tehostaa toimintaa siten että asentajillamme kohteeseen saavuttaessa on aina tiedossa mitä tehdään ja aina oikeat tarvikkeet ja työkalut tehtävän suorittamiseen. Tämä näkyy asiakkaillemme pienempinä kustannuksia koska turhat ajot, selvittelyt ja muut turhat työvaiheet jäävät pois. Ennakkokartoituksesta laaditaan erillinen raportti, joka toimitetaan myös asiakkaalle sekä omille asentajillemme työohjeeksi.

AMMATTITAITO – KOKEMUS – ASIANTUNTIJUUS

Suunnitelmallisuus on avainsana katolle tehtävissä kattohuoltotoimissa. Katon huoltotoimissa huomioidaan kaatotyyppi, vesikatemateriaali ja muut tehtävään liittyvät seikat huomioiden arvioidaan juuri oikeat toimenpiteet tapauskohtaisesti. Siten pystymme toteuttamaan toimenpiteet kustannustehokkaasti, turvallisesti ja laadukkaasti. Kaikki kattohuollon työtilaukset kulkevat kattoasiantuntijoidemme kautta jotka arvioivat tarvittavat toimenpiteet ja laativat työohjeet koulutetuille kattoasentajillemme. Pidämme yllä kattohuollon asentajien ammattitaitoa jatkuvasti säännöllisillä koulutuksilla, joissa käydään läpi oikeat työtavat, materiaalit ja tuotteet katon korjaukseen, kattoturva-asennuksiin ja muihin toimenpiteisiin, jotka lukeutuvat kattohuoltopalveluihin. Pitkä kokemus ja osaaminen peltikattourakoinnissa, bitumikattourakoinnissa, kattoturva-asennuksissa, sadevesijärjestelmissä, pinnoituksissa ja tuotekehityksemme myös mm. kattoluukuissa sekä konesaumakaton erikoistuotteissa luo myös osaamispohjan laajalle sektorille kattoon liittyvissä toimenpiteissä. Löydämme kyllä ratkaisut katolle.

Huopakaton paikkaus,huopakaton korjaus

KATTOHUOLTOPALVELUT KAIKILLE KATTOPINNOILLE

Pelti-Ässien kattohuoltopalvelut tarjoaa Uudenmaan alueella (Helsinki, Vantaa, Espoo, Hämeenlinna, Porvoo, Lohja ja lähialueet) laajasti kattohuoltopalvelut kaikille kattopinnoille kuten peltikatto, bitumikatto, kermikatto tai tutummin huopakatto, tiilikatto, PVC katto, sikaflex katto.
Hoidamme akuutit vuotokorjaukset ja muut peltikattojen paikkaukset ja bitumikattojen paikkaukset ja korjaukset kattotyypistä ja kattomateriaalista riippumatta. Tarjoamme myös pitkällä kokemuksella kattokuntotarkastukset ja muut asiantuntijapalvelut katoille. Kattohuollon asentajamme liikkuvat hyvin varustelluilla kattohuoltoautoilla, jotka ovat siten valmiudessa erityyppisiin katon korjauksiin ja muhin katoilla tehtäviin toimenpiteisiin.

PELTI-ÄSSÄT OY:n KATTOHUOLTOPALVELUT

Tilaukset, tarjouspyynnöt, lisätiedot myynnistämme: myynti@peltiassat.fi, p. 040 833 7833

Pelti-Ässät suorittaa katon korjauksia ja kattohuolto toimenpiteitä Uudenmaan alueella (Helsinki, Vantaa, Espoo, Hämeenlinna, Porvoo, Lohja ja lähialueet) kaikille kattopinnoille: Peltikatto, bitumikatto, kermikatto tai tutummin huopakatto, tiilikatto, PVC katto, sikaflex katto.

Kattohuollossa suoritetaan mm. seuraavia toimenpiteitä: Katon korjaus, peltikaton paikkaus, peltikaton korjaus, huopakaton paikkaus, huopakaton korjaus, tiilikaton korjaus, katon tarkastus, katon kuntoarvio, kattokuntotarkastus, vuotokartoitus, lumenpudotukset, kattoturvavarusteet, lumiesteet, kulkusillat, turvakiskot, kaikki vesikattojen muutostyöt.

 

Jätä tarjouspyyntö

Kutsu kattoasiantuntija yhtiökokoukseen

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa katon kuntoarvio

Kattohuoltopäivystys p.0207751210

Tilaa uutiskirje