Viemärikuvaus

Viemärikuvaus on hyvä tapa lähteä liikkeelle vuodon aiheuttajan selvittämisessä, jos katolla ei pystytä paikantamaan selkeää vuotokohtaa. Kattovuodon aiheuttaja löytyy usein kattokaivoista ja siihen liitetystä sadevesiviemäristä.

Viemärikuvauksella varmistetaan, että sadevesiviemärin putkiliitokset ovat kunnossa. Viemärikuvauksella havaitaan myös sadevesiviemäriputken kuluneisuutta ja arvioidaan sen yleiskuntoa.

Samassa yhteydessä voidaan tarkastaa kattokaivon kunto ja sen tiiveys sekä suorittaa tarvittavat katon korjaus toimenpiteet.

Laadukas viemärikuvauskalustomme takaa varman analysoinnin, sillä pienetkin yksityiskohdat havaitaan varmasti. Kamerassa on 360° astetta kääntyvä kamerapää, jolloin putki voidaan kuvata tarkasti lähietäisyydeltä.

Viemärikuvaus sopii muun muassa kattokaivosta lähtevään sadevesiviemäriin, seinärakenteiden sisällä kulkeviin syöksyputkiin ja LVI-tuuletusputkiin.

Mihin kohteisiin viemärikuvaus sopii?

Viemärikuvaus soveltuu tasakattojen kattokaivoista lähtevien sadevesiviemäreiden kuvaukseen.

Viemärikuvaus voidaan myös suorittaa myös kiinteistön ulkopuolella kulkeviin syöksytorviin.

Viemärikuvaus soveltuu myös hyvin erityisesti vanhemmissa kiinteistöissä usein olevien seinärakenteeseen upotettujen syöksyjen kunnon tarkastamiseen. Niissä mahdolliset vesivuodot voivat olla näkymättömissä ja aiheuttaa kosteusongelmia ja muita vaurioita seinärakenteisiin. Näiden ongelmien ennaltaehkäisyyn viemärikuvaus on hyvä ja kustannustehokas ratkaisu kunnon selvittämiseen.

Pelti-Ässien viemärikuvauspalvelu

  • Alkukartoitus
  • Viemärinkuvaus sovitussa laajuudessa
  • Kattokaivon ja siihen liitetyn vedeneristyksen tiiveyden tarkastus (jos kyseessä on kattokaivo)
  • Kuvamateriaalin analysointi päätelaitteella
  • Mahdollisten korjaustarpeiden määrittely
  • Kuvallinen raportti
  • Mahdollisten akuuttien korjaustoimien suorittaminen samalla käynnillä, jos niin on sovittu
  • Jatkotoimenpiteistä sopiminen

Soita ja kysy lisää 040 7755 445