Pelti-Ässät ja Kate-Ässät Oy, kattourakointiosaamista leveällä rintamalla.

Pelti-Ässät Kate-Ässät valtakulma

 

Ässät combo urakoi yhdessä vesikattotöitä Helsingin ydinkeskustassa päärautatieaseman vieressä sijaitsevassa 1953 valmistuneessa Koy Helsingin valtakulmassa. Tutummin kiinteistö tunnetaan nykyisin siinä toimivasta sokos tavaratalosta, sekä hotelli vaakunasta. Historiallinen kiinteistö on arvokas osa Helsingin rakennuskulttuuria ja meillä on etuoikeus olla mukana sitä saneeraamassa.

Pelti-Ässät Kate-Ässät valtakulma 

Kate-Ässät vastaa bitumikermeillä tehtävistä vesikattojen ja terassien vedeneristyksistä. Pelti-Ässät puolestaan tekee peltitöitä terasseihin ja vesikattoon liittyen. Kiinteistön arkkitehtuurissa on paljon kauniita yksityiskohtia, jotka tekevät siitä juuri niin upean kuin se on, mutta samalla se tuo paljon rakennusteknisesti haastavia detaljeita, jotka asettavat ammattitaidon testiin suunnittelupöydältä lähtien. Pääurakoitsijan, valvojan, suunnittelijan työnjohdon sekä asentajiemme toimivalla yhteystyöllä haastavatkin detaljit saadaan toteutettua laadukkaasti. Jokainen kun tuo oman ammattiosaamisen peliin on osaaminen korkealla tasolla. Erityisesti tämä työmaa vaatii kovaa osaamista asentajiltamme, jotka lopulta homman käytännössä tekevät. Heidän kädenjälki on lopulta se mistä riippuu miten kaikki toimii ja miltä se näyttää.

Olemme olleet toteuttamassa lukuisia vastaavia projekteja ja se on viesti asiakkailta luottamuksesta meihin ja siitä olemme kiitollisia. Sen luottamuksen eteen teemme töitä joka päivä.

 

SOK Valtakulma

Kiinteistö Oy Valtakulma, Helsinki

Mannerheimintie 9 – Asema-aukio 2

Arkkitehti Erkki Huttunen 1938-1952
Suojeltu merkinnällä sr-1

Pelti-Ässät Kate-Ässät valtakulma

Pelti-Ässät Kate-Ässät valtakulma