TIEDOTE

Aurunkosähköjärjetestelmät-aurinkosähkö

Pelti-Ässät Oy ja Rexel Finland Oy yhteistyöhön

Aurinkoenergian hyödyntäminen ei ole uusi asia mutta aurinkopaneeleiden hintataso ja niiden hyötysuhde on saavuttanut tason, jolloin niiden hyödyntäminen on myös taloudellisesti järkevää. Ympäristön kannalta on jo kauan ollut selvää, että tulevaisuus on uusiutuvissa energialähteissä. Pelti-Ässät Oy:n liiketoimintastrategian ja arvojen mukaisesti olemme luonnollisesti tässä kehityksessä mukana.

Rexel Finland Oy:n osaaminen ja kokemus aurinkoenergian hyödyntämisestä on vakuuttavaa ja on hienoa, että voimme tehdä yhteistyötä jatkossa. Pelti-Ässät Oy on tunnettu laadukkaana ja luotettavana vesikattourakoitsijana jo lähes 20 vuotta alalla toimineena joka on toteuttanut useiden arvokiinteistökohteiden vesikattosaneerauksia, joista voidaan mainita Helsingin päärautatieasema ja kansallismuseo Ateneum. Samaa korkeaa laatua toteutamme myös aurinkosähköjärjestelmien toteutuksissa niihin koulutetun henkilöstömme toimesta.

Pelti-Ässät Oy:n Aurinkosähkö -konsepti koostuu suunnittelusta - asennukseen avaimet käteen periaatteella. Sähköasentajamme ovat pätevöityneitä kytkemään järjestelmät aina kiinteistön sähköverkkoon saakka. Pääasiallisina kohteinamme ovat taloyhtiöt sekä liike- ja teollisuuskiinteistöt.

Lue lisää aurinkosähköjärjestelmien asennuspalvelusta verkkosivuiltamme tästä linkistä.

Lisätietoja:

Jorma Laakkonen

Pelti-Ässät Oy

Kehitysjohtaja, Partner

p. 040 775 5445

jorma.laakkonen@peltiassat.fi

Aurinkosähköjärjetestelmät-aurinkosähkö

Tallenna