Arvokiinteistön kattoremontti työnalla


Pelti-Ässät Oy:llä on tällä hetkellä useita kattosaneeraus kohteita Käynnissä Uudenmaan alueella. Yksi merkittävimmistä kohteista on Yrjönkadulla Helsingin ydinkeskustassa juuri käynnistynyt kattosaneeraus. Kyseessä vuonna 1899 valmistunut, Arkkitehti Waldemar Aspelinin suunnittelema arvokiinteistö jolla värikäs ja mielenkiintoinen historia.

On kunnia päästä saneeraamaan näinkin arvokasta ja pitkän historian omaavaa kiinteistöä.

konesaumakatto

konesaumakatto

Miksi Pelti-Ässät valittiin urakoitsijaksi?

Pelti-Ässät Oy:llä on paljon kokemusta vastaavan tyyppisistä kattosaneerauksista, joissa vaaditaan todellista peltisepän ammattitaitoa, osaavaa työnjohtoa sekä valmiutta ja osaamista mm. suunnitteluun työn edetessä. Vanhojen kiinteistöjen saneerauksissa, huolimatta hyvin tehdyistä suunnitelmista, voi tulla vastaan purkutöiden yhteydessä yllätyksiä ja tällöin vaaditaan valmiutta suunnitteluun, ja kokemusta vastaavan tyyppisistä kohteista. Pelti-Ässät Oy on toteuttanut lukuisia vastaavan tyyppisiä kohteita kuten mm. Helsingin päärautatieasema, kansallismuseo Ateneum, sekä eduskuntatalo.
Kokemus, luotettavuus ja referenssit vastaavan tyyppisistä kohteista vaikutti siihen, että Pelti-Ässät Oy valittiin hankkeeseen pääurakoitsijaksi.

konesaumakatto

konesaumakatto

Mitä tässä kattosaneerauksessa tehdään?


Periaatteena on, että vanha kattorakenne uusitaan nykymääräysten mukaisiksi vanhaa rakennustapaa kunnioittaen, kuitenkin niin että ulospäin näkyvä kattoprofiili ei juurikaan muutu. Samalla uusitaan ja lisätään yläpohjan lämmöneristystä, vahvistetaan kattorakenteita, korjataan ja tehdään palo-osastointia. Vesikatteeksi tulee sinkitty konesaumakate, jonka alle asennetaan bituminen aluskate. Urakkaan kuuluu myös sulanapitokaapeloinnin asennus jalkaränniin sekä syöksyihin. Homma toteutetaan sääsuojan alla.
Hanke tulee kestämään pitkälle vuoteen 2018.

konesaumakatto-ammattilainen

konesaumakatto

Pelti-Ässät Oy:n Täyden palvelun kattotalo -konsepti palvelee asiakkaita kaiken tyyppisissä kattohankkeissa, isoissa ja pienissä, haastavissa sekä helpommissa hankkeissa aina luottavalla ja korkealla laadulla.

Vastaavan tyyppisistä kohteista sekä useista muista toteutetuista kattosaneeraus kohteista löytyy tietoa Pelti-Ässät Oy:n referenssisivustolta.

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna