Tulvavahti

Tulvavahti valvoo katolla puolestasi 24/7. Tulvavahdin kattoyksikön sisällä oleva anturi tunnistaa tulvatilanteen sille määritellystä vedenpinnan noususta ja hälytysrajasta. Se toimii nopeasti. Tulvavahti tekee hälytyksen jopa kahden minuutin sisällä hälytysrajan ylittävästä vedenpinnan noususta.

Tulvavahti on oiva turva juuri loivan katon huoltamisessa ja kattokaivojen puhtaanapidossa, koska katolla ei normaalisti käydä päivittäin.

Hälytyksen ansiosta voidaan toimia ajoissa ja estää vedenpinnan kohoamisen aiheuttamien vuotojen tai kattorakenteiden ylikuormituksen aiheuttamia vahinkoja.

Näin Tulvavahti toimii

Tulvavahdin hälytysvaihtoehtoina ovat joko rakennuksen sisälle kiinteästi asennettava paikallishälytin tai etähälytys matkapuhelimeen (SmartLarm-palvelu).

Kiinteästi asennettu hälytin ilmoittaa tulvatilanteesta äänimerkillä ja hälytysvalolla. Hälytin sijoitetaan yleensä samaan rakennukseen max. 70 m etäisyydelle kattoyksiköstä.

SmartLarm-palvelussa hälytys puolestaan välittyy tekstiviestinä haluttuihin matkapuhelinnumeroihin ja / tai sähköpostiosoitteisiin.

Tulvavahdin käyttökohteita

Tulvavahdin käyttökohteita ovat kaikki loivakattoiset rakennukset kuten kerrostalot, teollisuus- ja varastorakennukset, toimistotalot sekä rivi- ja omakotitalot.