Bygattiin PUNK-tohtorille katto

Toni Wirtanen

Pelti-Ässät ja Kate-Ässät urakoi Toni Wirtasen ja hänen perheensä vapaa-ajan asunnon vesikaton Hollolassa. Upealle paikalla Vesijärven rannalle rakennetun Willa-Wirtasen ikkunoista katsellessa epäilemättä inspiroituu. Voikin hyvin kuvitella kuinka koko seinän mittaisista ikkunoista järven yllä lokkien lentoa seuratessa ja pilvien lipuessa hiljaa taivaalla alkaa ideat, sanat ja sävelet biiseihin muodostua. Täällä tehtäneen vielä monta upeaa Suomirock klassikkoa jotka jäävät elämään. Paikka on siis sanalla sanoen inspiroiva.

Toni Wirtanen

Toni Wirtanen

Willa-Wirtanen on arkkitehtuurisesti moderni, jossa on paljon viimeisintä talotekniikkaa, mutta toteutus on skandinaavisen hillitty, jossa on kuitenkin särmää rapakon takaa ja pinnoissa Italialaista eleganssia. Kaikki tämä harmoniassa ja yhtä ympäröivän luonnon kanssa.

Kate-Ässät urakoi kohteen bitumikatteen ja Pelti-Ässät peltityöt ja kattoturvavarusteet. Vesikatteelle myönnettiin 10 vuoden takuu. Kuvia otettaessa luovutimme Tonille takuutodistuksen sekä vesikaton huoltokirjan. Samalla suoritettiin katon huoltotoimet, jonka jälkeen niiden tekeminen siirtyi isännän vastuulle.

Oli hienoa olla tätä toteuttamassa ja huolehtimassa siitä, että Toni ja hänen perheensä voi olla suojassa sateilta ja myrskyiltä sekä luottaa siihen että katto varmasti pitää. Hienoa oli myös tutustua tähän ”punk-tohtoriin”. Mukava, aito, jalat maassa oleva -tyyppi. Ja armoton kalamies.

Kiitokset Tonille tästä kuviosta. Ja seuraava yhteinen hommahan onkin jo kiikarissa.

Toni Wirtanen