Meidän tarina

Pelti-Ässät Oy on 2002 perustettu kattoalan palveluyritys. Alkuvaiheessa palvelumme keskittyi peltikattojen urakointiin, jonka myötä toimintamme on hioutunut toimivaksi. Tarinaamme lähdettiin rakentamaan sieltä haastavimmasta kattourakoinnin lajista, konesaumakatoista joka monelta osin haastavaa käsityötä. Tämän päivän Täyden palvelun kattotalo - konseptia on rakennettu jo vuosia kovalla työllä, tinkimättömällä intohimoilla tavoitteenamme rakentaa kattosektorille jotain, mitä sieltä on puuttunut – luotettava kattopalvelutalo joka tarjoaa kaikki palvelut katoille, oli sitten tarve iso tai pieni. Tämä opettavainen matkamme 2000 luvun alusta on johtanut siihen, että olemme olleet, ja olemme tänä päivänäkin luottourakoitsija useissa arvokiinteistö kohteissa Uudenmaan alueella. Pitkäjänteisen kehitystyömme tuloksena palvelukokonaisuutemme kattaa peltikattojen lisäksi nyt myös muut katemateriaalit, kuten bitumikermikatot (huopakatto) tiilikatot, polyureapinnoitukset, maalaukset, kattojenpesut ja suojakäsittelyt, sekä kaikkiin näihin liittyvät haastavatkin rakennustekniset ratkaisut. Kattohuoltopalvelumme tarjoaa myös täyden kattauksen palveluita katoille, meillä ei siis mene ”sormi suuhun” kun katosta puhutaan. Kaikki palvelumme toteutamme samalla korkealla laadulla jota hiottu jo lähes kahden vuosikymmen ajan.

Olemme urakoineet, korjanneet, suunnitelleet asiakkaillemme lukemattomia kattoja – elämän mittaisia kattoja. Onko kaikki mennyt aina putkeen? No ei ole, on me mokattukin, mutta niistä on otettu opiksi ja aina on saatu asiat sovittua ja vastuut hoidettua.

Miksi valitsisit meidät?

Me emme jaa ilmaisia ämpäreitä emmekä tee ilmaisia kuntoarvioita. Mutta sen sijaan teemme kattoja tinkimättömällä laadulla.

Katon toimivuuteen ja pitkään elinkaareen vaikuttavat useat tekijät, suunnitelmat ja niissä määritellyt ratkaisut, laadun varmistus, työtavat, materiaalit, asentajien ja työnjohdon osaaminen, työnaikainen sääsuojaus ja niin edelleen. Meillä nämä seikat on kokemukseemme, henkilöstön pätevyyteen sekä IMS -laadunhallinta järjestelmään perustuen hoidossa. Tämä näkyy asiakkaalle sujuvana ja luotettavana kattopalveluna. Henkilöstömme osaamisesta huolehdimme jatkuvalla koulutuksella ja osaamistason ylläpidolla. Urakkaohjelmat ja suunnitelmat käydään tarkoin läpi tarjousvaiheessa, mikäli niissä todetaan jotain huomautettavaa, tai jotain minkä voisi mielestämme tehdä paremmin tai kustannustehokkaammin tuodaan se esille. Tämä siksi että yllättäviä lisätöitä kesken urakan ei tulisi, ja se lisää projektin sujuvuutta ja asiakkaan budjetin pitävyyttä. Kuulumme tilaajavastuu.fi:n statuksella LUOTETTAVA urakoitsija, luottoluokituksemme on korkein AAA ja meillä on RALA pätevyys. Tämä on ulkopuolisten arvoitsijoiden meille myöntämä arvio velvoitteiden hoitamisesta, luotettavuudesta sekä osaamisestamme.