I-SENSOR – sulanapitojärjestelmä

I-SENSOR on markkinoiden toimivin ja energiatehokkain sulanapitojärjestelmä.

I-SENSOR järjestelmä on uudenlainen älykäs ja täsmäohjattava kourujen, syöksytorvien ja kattokaivojen sulanapitojärjestelmä. Se tunnistaa katolla olevan jään, lumen ja veden, jonka jälkeen se kytkeytyy päälle näiden tietojen perusteella.

Tiedon avulla voidaan oikea määrä sähköä ohjata oikeaan osaan saattolämmityskaapelointia ja varmistaa katon toimivuus sekä estää jään muodostuminen.

Järjestelmä on kytketty täsmäohjattavaan I-SENSOR SMART -järjestelmän ohjauskeskukseen, joka lähettää järjestelmätiedot sekä vikatiedot langattomasti kiinteistöhuollosta vastaavalle taholle.

Miksi I-SENSOR on parempi kuin perinteinen saattolämmityskaapelointi

  • Energiataloudellinen – sähkönkulutus vuositasolla jopa 40 % pienempi perinteiseen itsesäätyvällä saattolämmityskaapelilla toimivaan järjestelmään verrattuna
  • Säästät rahaa – energiasäästö näkyy suoraan rahallisena säästönä
  • Toimintavarmuus – komponenttien kiinnitykset ja liitännät toteutetaan erikoiskiinnityksillä, jotka takaavat liitosten kiinnitysten pitävyyden kovissakin sääolosuhteissa
  • Vikailmoitukset välittömästi - I-SENSOR SMART ohjauskeskus testaa automaattisesti järjestelmän toimintakuntoa päivittäin, ja mahdollisesta viasta saadaan tieto nopeasti

Sulanapitojärjestelmä suunnittelusta toteutukseen

I-SENSOR -järjes telmän suunnittelussa otetaan huomioon myös vesikaton lappeiden ilmansuunnat ja niihin kohdistuva lämpötilan vaihtelu. Asennussuunnitelmassa laaditaan kaapeleiden sekä anturien sijoittelu suunnitelma.

Suunnittelemme saattolämmityskaapeloinnin kohteesta saatujen tietojen perusteella. Voimme myös käydä kohteessa mitoittamassa ja arvioimassa toimenpidetarpeet. Arvioimme myös riittävän sähkönsaannin järjestelmään tarkastamalla kiinteistön nykyisen sähkönsyöttö kapasiteetin.