Mikko Kuustonen

Kate-Ässät ja Pelti-Ässät urakoi Mikko Kuustoselle ja Hanna Brotherukselle Mäntyharjulla sijaitsevaan upean kakkoskodin vesikaton.

Hannan nuoruuden maisemiin, upealle järvenrantatontille toteutettiin Design huvila jossa on valoa ja avaruutta. Toteutuksessa huomioitiin koreografina työskentelevän Hannan toive tilasta jossa mahtuu tanssimaan ja Mikko musisoimaan ja lopputulos on todellakin inspiroiva ja upea.

Kohteen vesikatto on niin sanottu pulpettimalli, jossa vedeneristeenä on kumibitumikermit. Niiden asennuksista vastasi Kate-Ässät Oy. Katolla olevat aurinkopaneelit on liitetty kattorakenteeseen vesikatteen läpi, ja nämä kohdat on toteutettu aurinkopaneelit asentaneen urakoitsijan kanssa yhteistyössä, että liitoksista saatiin siten takuulla vesitiiviit. Kattoturva, sadevesijärjestelmä ja peltitöistä vastasi Pelti-Ässien kattoasentajat. Vesikatteelle myönnettiin 10:n vuoden vesitiiveystakuu. Sen verran Mikolta palautetta tuli, että homma meni kuulemma hyvin ja uskaltaa suositella meitä muillekin.

Mikko Kuustonen 

Mikko Kuustonen