Peltikatot

Peltikatto ei petä. Suomen vaihtelevassa säässä peltikatto on kovilla, mutta ammattilaisen käsissä tehtynä, se kestää säässä kuin säässä. Kevyt katemateriaali on myös ihanteellista tukirakenteiden ja alusrakenteiden kannalta. Tuuletus on helppo järjestää ja kevyt katto saadaan tukevasti kiinni rakenteisiin. Kattourakoinnin ammattilainen takaa varmasti toimivan lopputuloksen.

Meiltä saat peltikattojen paikkaukset ja korjaukset avaimet käteen -periaatteella uudis-, saneeraus- ja korjauskohteissa Uudellamaalla.

Konesaumakatto

Konesaumakatto on pitkäikäinen, huoleton ja ainoa kattotyyppi, joka on vesitiivis. Saumakattoon ei tule riskialttiita kiinnitysruuveja, vaan siinä käytetään piilokiinnityksiä. Lisäksi katon saumat tiivistetään.

Perinteinen konesaumakatto voidaan myös asentaa kaareville kattopinoille. Rivipellin kaareistus tehdään sille suunnitelulla erikoiskoneella, jotta sauma-aihioiden muoto ja mittatarkkuus pysyvät niille määritellyissä toleransseissa. Se varmistaa, että rivipellin saumasta saadaan vesitiivis ja siisti.

Lukkosaumakatto

Lukkosaumakate on peltikatto, josta käytetään myös nimitystä Classic-katto. Konesauma- ja lukkosaumakatteen suurin ero on siinä, että lukkosaumakatteessa rivi- ja läpivientien saumoja ei suljeta kaksinkertaisin tiivistetyin saumoin. Saumoista ei tule täysin vesitiiviitä ja siksi lukkosaumakate vaatii alleen aluskatteen.

Lukkosaumakate soveltuu erinomaisesti yksinkertaisille katoille, joissa ei ole paljon läpivientejä ja taitteita. Se on helppo ja nopea asentaa.

Profiilikatto

Profiilikatto jaetaan poimulevykatteisiin ja muotolevykatteisiin. Profiilikatteet valmistetaan nauhapellistä rullamuovaamalla. Niiden muoto ja korkeus vaihtelevat käyttötarkoituksen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Poimulevykatteet soveltuvat parhaiten mm. teollisuushallien ja varastorakennusten kattoihin. Muotolevykatteita käytetään pääsääntöisesti pientalojen vesikatteina.

Profiilikatteet eivät ole vesitiiviitä, joten ne vaativat alleen aluskatteen.

Profiilikatteet ovat helppoja ja yksinkertaisia asennettavia.