Konesaumakatto - Lukkosaumakatto

Peltikatto laadukkaasti - Valmistamme peltikatot vaikeisiinkin kohteisiin laadukkaasti ja varmalla ammattitaidolla. Teemme peltikatot avaimet-käteen periaatteella ja pyrimme tekemään asiat asiakkaan kannalta mahdollisimman helpoiksi. Toimimme pääasiallisesti uudis-, saneeraus- ja korjauskohteissa, kuten kerrostalot, rivitalot, koulut, päiväkodit, liikekiinteistöt ja teollisuushallit. Toimialuettamme ovat Uusimaa ja pääkaupunkiseutu.

Peltikatto on kestävä

Pelti on kestävä ja luotettava kattomateriaali, josta valmistettu katto ei petä surkeimmassakaan säässä. Kevyt katemateriaali on ihanteellista myös tukirakenteiden ja alusrakenteiden kannalta. Tuuletus on helppo järjestää ja kevyt katto saadaan tukevasti kiinni rakenteisiin. Olennaista toimivan lopputuloksen kannalta on ammattitaitoinen asennus. Asennuksessa pitää huomioida montakin asiaa, kuten esimerkiksi katon kiinnitys huolellisesti, mutta niin, ettei katto vuoda. Suomen vaihtelevissa vuodenajoissa peltikatto on kovilla, mutta hyvin tehtynä se kestää säässä kuin säässä.

Kokemuksesta tiedämme, että monet muutkin asiat asennuksen lisäksi vaikuttavat hyvään lopputulokseen. Peltikatteissa löytyy nykyään runsaasti valinnanvaraa sekä pinnoite- ja värivalikoiman että erilaisten profiilien suhteen. Materiaaleja ovat mm. sinkityt ja tehdasmaalatut/pinnoitetut teräspellit, kupari, alumiini ja ruostumaton teräs. Pelti-Ässien toimittamat peltikatot voidaan jakaa kolmeen alakategoriaan, joista olemme keskittyneet erityisesti haastavien kohteiden konesaumakattoihin.

Konesaumakatto on paras peltikatto. Se on pitkäikäinen, huoleton ja ainoa kattotyyppi, joka on vesitiivis. Saumakattoon ei tule riskialttiita kiinnitysruuveja vaan siinä käytetään piilokiinnityksiä ja saumat tiivistetään. Konesaumakatto on oikea valinta, kun haluat että rakennuksessasi on peltikatto, joka kestää vuosikymmeniä.

Muita kattotyyppejä ovat lukkosaumakate ja profiilikate. Lukkosaumakate on peltikatto, josta käytetään myös nimitystä Classic-katto. Se muistuttaa ulkonäöltään konesaumakatetta. Konesauma- ja lukkosaumakatteen suurin ero on se, että lukkosaumakatteessa rivi- ja läpivientien saumoja ei suljeta kaksinkertaisin tiivistetyin saumoin. Näin ollen saumoista ei tule täysin vesitiiviitä, joten lukkosaumakate vaatii alleen aluskatteen. Lukkosaumakate soveltuu erinomaisesti yksinkertaisille katoille, joissa ei ole paljon läpivientejä ja taitteita. Se on helppo ja nopea asentaa. Lukkosaumakatteen yleisin käytetty materiaalivahvuus on 0,5/0,6 mm.

Peltikatto voi olla myös profiilikate, joka jaetaan kahteen eri tyyppiin: Poimulevykatteisiin ja Muotolevykatteisiin. Profiilikatteet valmistetaan nauhapellistä rullamuovaamalla. Niiden muoto ja korkeus vaihtelevat käyttötarkoituksen ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Poimulevykatteet soveltuvat parhaiten mm. teollisuushallien ja varastorakennusten kattoihin. Muotolevykatteita käytetään pääsääntöisesti pientalojen vesikatteina.

  • Poimulevyt: vaadittu katon kaltevuus vähintään 1:7

  • Muotolevyt: vaadittu katon kaltevuus vähintään 1:4

Profiilikatteet eivät ole vesitiiviitä, joten ne vaativat alleen aluskatteen. Profiilikatteet ovat helppoja ja yksinkertaisia asennettavia, poikkeuksena katolle tulevat läpiviennit.

Eri ratkaisut sopivat erilaisiin paikkoihin. Ota yhteyttä Pelti-Ässiin, me varmistamme, että rakennuksessasi on juuri oikeanlainen ja huolella tehty peltikatto.

Peltikatto laadukkaasti

Tilaa peltikatto osaavalta ja varmalta toimijalta Pelti-Ässiltä. Me olemme laadukas, luotettava ja ammattitaitoinen yritys, jonka toiminnan kulmakiviä ovat pyrkimys parhaimpaan työn ja materiaalien laatuun sekä aina asiakkaalle parhaaseen ratkaisuun. Meidän käsissämme peltikatto on hyvissä käsissä, sillä tarjoamme katollesi koko palvelun alusta loppuun. Meiltä saat kattohuoltosopimuksen, joka sisältää kaiken aina lumen pudotuksesta katon säännölliseen tarkistukseen ja tarvittaviin huoltoihin. Peltikatto kestää kauemmin ja pitää arvonsa Pelti-Ässien käsissä.

Tilaa peltikatto osaavalta ja varmalta toimijalta Pelti-Ässiltä.