KATTOREMONTIT

Hyvin tehty ja huollettu katto kestää, sen elinkaari voi oikein huollettuna olla jopa 60 vuotta. Hyvin tehty katto on sijoitus, josta ei kannata tinkiä.

Milloin kattourakka kannattaa

Vesikaton elinkaari vaihtelee paljon eikä sen iän perusteella voida suoraan arvioida milloin kattoremontti olisi saneerattava. Kattoremontin tarpeeseen vaikuttaa katemateriaali, sen laatu ja tekninen toteutus. Myös katon huoltotoimet vaikuttavat katon elinkaareen. Ammattilaisen huoltamana katon elinkaari voi olla jopa 50 % pidempi kuin ilman säännöllistä ja ammattimaista kattohuoltoa. Saneeraustarve arvioinnissa hyvä tapa lähteä liikkeelle on teetättää katolle puolueeton Vesikaton PTS-kuntotutkimus, jonka perusteella arvioidaan katon remontointi ja saneeraustarvetta.

Huomioi nämä kattoremontissa

Kattoremontin hinnoittelussa pitää arvioida tarkoin mitä kattoremontti kokonaisuutena sisältää. Kattoremontissa on tärkeää ymmärtää kattorakenteiden toimivuuden edellytykset. Siltä pohjalta kattoremonteissa voidaan tehdä oikeat vesikattoratkaisut aina alusrakenteista piipunhattuun saakka.

Parhaan perustan kattourakoinnin käynnistämiselle antaa ammattilaisen katolle tekemä kuntotutkimus tai vastaava korjaustarpeen selvitys. Sen pohjalta on hyvä edetä. Kattomateriaalin lisäksi vesikaton historiatiedot ovat tärkeitä. Kiinteistön rakennuspiirustukset auttavat myös paljon hankkeen suunnittelussa. Monesti kattorakenteen selvittämiseksi joudutaan tekemään rakenneavauksia, sillä valitettavan usein kattorakenteen leikkauskuvia tai muuta vastaava dokumentaatiota ei löydy.

Suosittelemme kaikkien kattorakenteiden kunnostamista kattoremontin yhteydessä, jotta estetään vanhojen ongelmien uusiutumisen katon asennuksen jälkeen.

Valitse luotettava kattourakoinnin asiantuntija

Ammattitaitoiset kattourakoitsijamme tekevät kattoremontit ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella avaimet käteen -pakettina. Oma tehdas mahdollistaa joustavat ratkaisut eri kattorakenteiden toteutukseen. Se tuo myös selvää säästöä, sillä toimituksissa ei ole välikäsiä.

Olemme luottourakoitsija arvokiinteistöjen kattosaneerauksissa. Työnäytteitämme ovat mm. Helsingin päärautatieasema, Ateneum ja Eduskuntatalo.

Jätä tarjouspyyntö

Kutsu kattoasiantuntija yhtiökokoukseen

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa katon kuntoarvio

Kattohuoltopäivystys p.0207751210

Tilaa uutiskirje