katon kuntoarvio

Taas olisi aika tarkastaa katto ennen talvea.

Kaikki kattopinnat, huopa, pelti, tiili, PVC - Taloyhtiöt, liikekiinteistöt, teollisuus

Pelti-Ässien kokeneet tarkastajat suorittavat kattojen kuntoarvioinnit ammattitaidolla. Tilaa katon syystarkastus *kampanjahintaan 350,00€ sis. alv 24%.

Tilaukset ja lisätiedot : huolto@peltiassat.fi tai puhelimitse Miika Nygård p. 040 777 4655

Kattokuntotarkastus konseptiimme ovat luottaneet lukuisat taloyhtiöt ja kiinteistöjen omistajat tänäkin vuonna. Lue juttu > Kojamo Oyj valitsi Pelti-Ässät yhteistyökumppaniksi kattojen kuntoarvointeihin.

*Kampanjahinta on rajattu Uudellamaalla oleviin kohteisiin, joissa samaan kohteeseen kuuluu enitään 5 erillistä kiinteistöä, joiden katot tulee tarkastaa ja joissa tarkastettavien kattojen neliömäärä on enintään 2000m2. Yli 2000m2 osuudelta lisähinta 0,40€/m2 sis. alv 24%. Jos tarkastettavia kattoja on enemmän kuin 5 kpl, tulee niistä lisähintaa 40€/kpl.
Kampanjahintaisia tarkastuksia on rajattumäärä ja kampanja on voimassa 17.8 – 30.10.2019

 

Katto on kiinteistön viides,- ja tärkein julkisivu katon toimivuuden kannalta

Katto on jatkuvasti alttiina sään muodostamalle rasitukselle ja se kannattaakin tarkastuttaa vuosittain jolloin vältytään jo ennakoivasti mahdollisilta ongelmilta. Katolla olevat liittymäpinnat ja saumat ovat kovalla rasituksella sääolosuhteista, sekä myös rakenteiden lämpöliikkeistä johtuen. Vuotopaikat voivat syntyä lyhyelläkin aikavälillä. Kattovuodot voivat ilmetä asuintiloissa pitkälläkin viiveellä ja voi ehtiä aiheuttaa mittaviakin kosteusvauriota rakenteissa ennen kuin niihin huomataan puuttua korjauksilla.

 

Tarkastuksella säästöä – ennakoimalla ongelmat kuriin

Syystarkastuksessa huomioidaan vuotoriskikohdat ja oleelliset kattorakennedetaljit käydään tarkastusohjelman mukaan huolellisesti läpi. Tarkastuksessa havaitaan akuutit vuodot sekä mahdolliset riskipaikat, jolloin ne saadaan kuntoon ennen kuin ehtivät vuotaa ja aiheuttaa vahinkoa. Tarkastuksessa havaitsemalla vuotoriskikohdat ja korjaamalla ne kuntoon, tuo se selvää säästöä verrattuna korjaustoimiin, kun vuoto on jo tapahtunut.

 

Turvallisuutta

Syystarkastuksessa käydään läpi myös kaikki kattoturvavarusteet, jolloin arvioimme niiden kunnon toimivuuden. Arvioimme myös, onko kattoturvallisuus yleisesti asianmukaisella tasolla. Kiinnitämme huomioita myös katteen, pellitysten sekä muiden kattovarusteiden kiinnitykseen, että ne kestävät kovatkin myrskytuulet. Tuulella irtoilevat ja kadulle putoavat pellit tai muut rakenteet vaarallisia katutasossa liikkuville ihmisille ja irtaimistolle.

 

Pelti-Ässien ammattilaiset tarkastavat katon kuin katon

Suoritamme tarkastuksia mm. taloyhtiöihin,  liikekiinteistöihin, teollisuushalleihin. Tarkastajat ovat kokeneita ammattilaisia ja tarkastamme kaikki kattopinnat, peltikatot, bitumikatot, tiilikatot sekä PVC pinnoitetut katot. 

 

Kuvallinen selkeä raportti – hyvä työkalu taloyhtiön hallituksille ja isännöitsijöille

Raporttiin dokumentoidaan tarkastusohjelman mukaiset kattorakennedetaljit, joiden kunto arvioidaan ja kuntoluokituksin. Jos korjaustarvetta todetaan, eritellään ne raporttiin toimenpidesuosituksiksi.