Katon suojakäsittely

Katon huoltokäsittely on hyvä keino panostaa katon kuntoon ja toimivuuteen. Huoltokäsittely tuo tuhansien eurojen säästöt pienessäkin kohteessa katolle saatavien lisävuosien myötä. Huoltokäsittelyn yhteydessä katto pestään katteelle sopivalla paineella. Tarkastamme katon aina, ennen pesua mahdollisten vuotokohtien paikallistamiseksi. Sen myötä saadaan akuutit vuotokohdat ja mahdolliset muut vuotoriskikohdat korjattua ennakkoon. Tämä voi tuoda isot säästöt, koska kattovuoto voi toteutuessaan aiheuttaa mittavat vahingot. Katon huoltokäsittely saa katon uutta vastaavaksi ja nostaa kiinteistön arvoa.

Huoltokäsittelyn ammattilaiset

Huoltokäsittelyistä vastaavat kokeneet ammattilaisemme.

Käytössämme on huippuluokan korkeapainepesurit sekä ruiskut. Käytettävät pesuaineet, käsittelyaineet sekä maalit ovat valikoituneet pitkän kokemuksemme myötä. Niiden kriteerinä ovat toimivuus, pitkä elinkaari sekä ympäristöystävällisyys. Tuotteet ovat CE hyväksyttyjä ja kansainväliset laatustandardit täyttäviä.

Suojaamme muut rakenteet tarpeen mukaan, sekä puhdistamme pihan ja ympäristön katolta pesun yhteydessä tulleesta roskasta ja kasvustosta.