Katon korjaus

Katon korjaustavat valitaan niin, että ne ovat toimivia, pitkäkestoisia ja kustannustehokkaita.Katon korjaustapaan vaikuttavat muun muassa kattotyyppi, katemateriaali ja työturvallisuus.

Huopakaton korjaus

Katemateriaali vaikuttaa olennaisesti korjaustapoihin. Yleisimmin paras tapa korjata katto on käyttää samaa katemateriaalia kuin mistä katto on tehty. Bitumikermikattoja eli tutummin huopakattoja korjataan yleensä ensisijaisesti bitumi kermillä. Käytämme myös tilanteista riippuen eri tyyppisiä 1- ja 2-komponenttimassoja, jotka toisinaan takaavat parhaimman lopputuloksen. Koska huopakattojen korjauksiin liittyy yleensä myös kattotulitöitä, kaikilla asentajillamme on kattotulityökortit.

Peltikaton korjaus

Peltikatto on helppo rikkoa ja haastava korjata. Peltikattojen paikkauksissa käytämme työ- ja korjaustapoja, jotka määritellään RT-korteissa ja vastaavissa hyväksi todetuissa peltikattojen työohjeissa. Paikkaamme reiät peltipakolla, jotka kolvataan kattoon. Jos tarve vaatii, paikkaukset suoritetaan peltikatoille sopivilla 1- ja 2-komponenttimassoilla. Teemme myös konesaumakatoille esimerkiksi rivien vaihtoja, juurikartioiden vaihtoja sekä hattupellityksiä.

Tiilikaton korjaus

Tiilikattojen korjauksissa avainasemassa on aluskate. Yleisesti suositellaan, että rikkinäiset tiilet vaihdetaan syys- ja keväthuoltojen yhteydessä ehjiin. Aluskatteen tiiveys ja toimivuus on kuitenkin tärkeintä. Vaihdamme ja korjaamme aluskatteita ja asennamme läpivientikaulukset tarpeen mukaan. Vastaavia korjaustapoja sovellamme myös PVC –katoilla.

Soita ja kysy lisää 020 775 1210