Kate-Ässät urakoi nyt omilla asentajilla ja asiakkaat arvostavat sitä.

Kate-Ässät Oy

Kate-Ässien bitumikateurakoinnissa  talvi näyttää työntäyteiseltä, vaikka yleensä tämä aika onkin kattourakoinnissa ollut ns. ”low seasonia” eikä korona pandemiakaan asiaa nyt yleisesti helpota. Olemme voineetkin palkata useita bitumieristäjiä vuoden alussa taloon. Olemme rekrytoineet asentajien lisäksi myös uusia, mutta kokeneita työnjohtajia, että homma rullaa varmasti hyvin joka sektorilla.

Kate-Ässillä on omia työntekijöitä nyt niin paljon, että lähtökohtaisesti kaikki työmaat hoidetaan omilla asentajilla, ja se on asia, jota asiakkaamme selvästi arvostavat. Erityisesti epävakaina aikoina se tuo kyllä riskiä yritykselle verrattuna siihen, jos työt hoidettaisiin pääsääntöisesti aliurakoitsijoiden voimin joka on aika yleinen käytäntö alalla. Tämä tietoinen strategia näyttäisi nyt kääntyvän kuitenkin meille voitoksi, jos katsotaan tämän hetkistä vahvaa tilauskantaa. Tietysti hyvään työtilanteeseen vaikuttaa moni muukin seikka, mutta myös asiakkailta saatu palaute vahvistaa sitä päätelmää, että kun kilpailu on kovaa, juuri tällaiset seikat voivat kääntää kaupat lopulta kotiin. Ja onhan se selvää, että töiden koordinointi helpottuu ja työmaiden hoitaminen paranee kun kaikki on ”samassa veneessä”.

Kuva on muutaman kuukauden takaa Helsingin Tehtaan kadulta, jossa Kate-Ässät urakoi kohteeseen bitumikermeillä tehtävät vedeneristykset.