Tiilikaton suojakäsittely , pesu, maalaus

Tiilikatteen pinnassa oleva suojapinnoite kuluu vuosien kuluessa pois. Tästä johtuen tiilen pinta muuttuu huokoiseksi ja muuttuu siihen helposti tarttuvien epäpuhtauksien myötä ulkonäöltään epäsiistiksi. Sateet ja runsaat ilmankosteudet imeytyvät syvälle tiileen jolloin sen kuivuminen kestää kauan, ja rapauttaa sekä heikentää siten tiiltä. Erityisesti lämpötilan laskiessa pakkaselle, kosteus tiilen sisällä rapauttaa olla voimakastakin ja tämä näkyy tiilen halkeiluna ja murenemisena.

Pyydä tarjous huoltokäsittelystä

Tiilikaton käsittely pidentää oleellisesti katteen elinkaarta. Katon puhdistus vuosittain kasvustosta, sekä noin 5 vuoden välein tehtävä pinnan huoltokäsittely takaa, että tiilikate kestää sille suunnitellun käyttöiän.

Tiilikatolle tehtävät huoltokäsittelyt:

Pesu, A-Clean kasvustonpoisto ja Hydroblock suojakäsittely Isopaint tuotteilla.

  • Kattorakenteen tarkastus joka pitää sisällään seuraavaa:
  • Aluskatteen kunnon arviointi ja sen riittävä tiiveys. (jos korjattavaa todetaan, voidaan korjaustoimet suorittaa samalla käynnillä)
  • Läpivientien tiiveyden tarkastus (jos korjattavaa todetaan, voidaan korjaustoimet suorittaa samalla käynnillä).
  • Kattotiilen kunnon arviointi. (Jos tiili on päässyt haurastumaan liikaa, ei se välttämättä kestä pesua)
  • Katon korkeapainepesu
  • Katon sammaleenesto käsittely A-Clean viherkasvuston poistoaineella
  • Katon suojakäsittely Hydroblock suojapinnoitelleella joka impegroi tiilipinnan kosteutta ja epäpuhtauksia hylkiväksi

 

Tai

• Tiilikaton maalaus – ulkonäköä ja lisää elinkaarta! Tiilikate voidaan myös käsitellä samoilla impegrointi ominaisuuksilla olevalla maalilla. Tiilikate saa ensiluokkaisen vettä hylkivän suojan, sekä lähes uuttaa vastaavan ulkonäön.

Urakkaan kuuluvana suojaamme tarpeen mukaan kiinteistön muut rakenteet ja talojen seinustoille maahan laitamme harsokankaan jonka avulla katolta pesun yhteydessä tulleet sammaleet ja roskat saadaan kerättyä hyvin pois. Suodatamme myös katolta tulevan pesuveden epäpuhtauksista eikä ne siten päädy kuormittamaan viemäriverkostoa tai piha-alueita. Töiden päätyttyä tarkastamme ja siivoamme pihat katolta tulleista roskista ja toimitamme ne jätteenkäsittelyyn.

Soita ja kysy lisää 020 775 1210!

Tallenna