Bitumikermikaton huoltokäsittelyt ja pinnoitukset


Koska bitumikatteen sirotepinta on huokoinen imee se kosteutta ja muodostaa siten otollisen kasvualustan sammaleelle ja muulle kasvustolle. Huopakaton pintaan muodostuva sammal- ja muu kasvusto vahingoittaa katetta ja lyhentää sen kasvualustan elinkaarta ja voi aiheuttaa vesivuotoja kattorakenteisiin. Säännölliset huoltoimet ovat avainasemassa näiden ongelmien ehkäisyssä, mutta myös bitumihuopakatolle voidaan suorittaa pesuja sekä kasvustontorjunta käsittelyitä. Huopakatoille voidaan myös suorittaa pinnoituksia, jotka ovat kustannustehokkaita ratkaisuja katon elinkaaren jatkamiselle.
Palvelumme.

Pyydä tarjous huoltokäsittelystä

Katonpesu ja suojakäsittely (sirotepintaiset katot)
• Kattopinnan ja läpivientien tiiveyden tarkastus
• Suurimpien sammalkasvustojen poistaminen mekaanisesti
• Katonpesu sopivalla paineella katon pinnan kunto huomioiden
• Sammalkasvustoa ennalta ehkäisevän aineen levitys kattopintaan

Kasvuston poistoa katoilta joissa on kattosingeli (kivetys)
• Kattosingelipinnalla olevilta bitumikermi katoilta kasvustot ja sammaleet voidaan poistaa vain käsin ja haravalla näkyviltä osin. Kasvustoa jää kivien sekaan, eikä niitä saada täysin poistettua. Jos katolla on runsaasti kasvustoa paras tapa sen pois saamiseksi, on vaihtaa kattosingelit suurtehoimuroinilla ja puhalluksella puhtaaseen kattosingeliin.

Huoltokäsittelyt, pinnoitus
• Bitumikermikatoille voidaan suorittaa myös paksukalvopinnoitus. Polyureapohjaiset pinnoitteet tarjoavat kustannuksiltaan järkevän korjausvaihtoehdon. Parvekekatot, terassit, autotallit, voidaan pinnoittaa kylmäsiveltävillä polyureapinnoitteilla, tai suuremmat pinta-alat kuumaruiskutettavilla 100%:lla polyureapinnoitteella. Pinnoituksen etuja on asennustyön nopeus, sekä niiden yhteydessä ei tarvitse tehdä tulitöitä, ja mikä olellista, pinnasta tulee saumaton.

Soita ja kysy lisää 020 775 1210!

Polyureapinnoitus koko katolle – saumaton vesikate - Lue täältä lisää polyureapinnoituksesta