Katon suojakäsittelyt ja maalaukset

Huoltokäsittelyllä katolle lisää elinvuosia sekä uutta vastaava ulkonäkö

Miksi katolle tulisi tehdä huoltokäsittely?
Olipa katon pintamateriaali mikä tahansa, sen pintaan muodostuva kasvusto heikentää katetta, lyhentää sen elinkaarta sekä muuttaa sen ulkonäköä epäsiistiksi. Kaikille katemateriaaleille on toimivaksi todetut käsittelyaineet ja toimenpidemenetelmät, jotka voidaan suorittaa kustannustehokkaasti.

Pyydä tarjous huoltokäsittelystä

Edut ja hyödyt

  • Katolle lisää elinkaarta
  • Maalauksella uusi ilme katolle
  • Voit luottaa että katolla on kaikki toimenpiteiden jälkeen kunnossa

Säästöä
Kattoremontti on kustannuksiltaan arvokas toimenpide, ja normaalien katon huoltotoimien lisäksi onkin järkevää panostaa katon kuntoon ja toimivuuteen huoltokäsittelyllä. Käsittelyn kustannus suhteutettuna sillä saataviin lisävuosiin on pieni ja siten järkevää tehdä. Huoltokäsittely tuo tuhansien eurojen säästöt pienessäkin kohteessa katolle saatavien lisävuosien myötä. Huoltokäsittelyn yhteydessä katto pestään katteelle sopivalla paineella. Tarkastamme katon aina, ennen pesua mahdollisten vuotokohtien paikallistamiseksi. Sen myötä saadaan akuutit vuotokodat sekä muutkin vuotoriskikohdat ennakoivasti korjattua. Tämä voi tuoda isot säästöt koska kattovuoto toteutuessaan voi aiheuttaa mittavat vahingot.
Arvoa kiinteistölle - Katon huoltokäsittely muuttaa katon ulkonäköä lähes uutta vastaavaksi ja nostaa siten sen arvoa.

Laatu
Huoltokäsittelyistä vastaa kokeneet ammattilaisemme. Työt suoritetaan huolellisesti, kattomateriaali ja sen kunto huomioiden. Suojaamme myös muut rakenteet tarpeen mukaan, sekä puhdistamme pihan ja ympäristön katolta pesun yhteydessä tulleesta roskasta ja kasvustosta. Käytössämme on huippuluokan korkeapainepesurit sekä ruiskut. Käytettävät pesuaineet, käsittelyaineet sekä maalit ovat valikoituneet pitkän kokemuksemme myötä joissa kriteerinä ovat olleet niiden toimivuus, pitkä elinkaari sekä ympäristöystävällisyys. Tuotteet ovat laadukkaita CE hyväksyttyjä sekä kansainväliset korkeat laatustandardit täyttäviä.

Soita ja kysy lisää 020 775 1210!

Lue alta lisää huoltokäsittelyistä tarkemmin kattomateriaalin mukaan.