Kevätkampanja – kattokuntotarkastus 300,00 sis. alv. 24% (normaali hinta. alk 607,00€)

Voimassa 31.5.2018 saakka. Kampanja hintaisia tarkatuksia on rajattu määrä.

Taloyhtiöt, liikekiinteistöt, kerrostalot, rivitalot. Ammattilaisen suorittama vesikaton katon kuntotarkastus kampanjahintaan. Kaikki katemateriaalit, bitumihuopa, pelti, tiili, PVC.

kattokuntotarkastus

Huippuluokan konsepti!

Pelti-Ässien kattokuntotarkastus on palvelu, joka on suunniteltu yhteistyössä isännöitsijöiden kanssa. Tavoiteenamme oli myös luoda raportti joka on helppo lukea, selkeä ja nopea tulkita, sekä että sitä ymmärtää myös ihmiset jotka eivät ole rakennusalan ammattilaisia. Raporttimme sisältää aina ratkaisuehdotukset, jos jotain puutteita katolla havaitaan.

Lisätiedot ja tilaukset myynnistä: huolto@peltiassat.fi p. 0407774655

Kattokuntotarkastus palvelun sisältö:

 • Katon rakennedetajien kunnon arviointi
 • Yläpohjan tarkastus (jos pääsy ja riitäävästi tilaa)
 • Laadukas raportti joka sisältää:
 • Elinkaariarvion
 • Mahdolliset korjaustarpeet eriteltynä
 • Mahdolliset korjauskustannukset
 • Kattoturvallisuustason arvoinnin
 • LK2 kattoturvatuotteiden tarkastuksen
 • Kuvat havainnoista
 • Linkit raporttia varten otettuhin muihin kuviin
 • Sanallisen arvionnin sekä kuntoluokka-arvion

Kojamo valitsi Pelti-Ässät yhteistyökumppaniksi veskattojen PTS kattokuntotarkastuksiin Lue tästä tiedote aiheesta

Kattokuntotarkastus on vastuullista kiinteistön ylläpitoa

Katto on jatkuvasti alttiina sään muodostamalle rasitukselle ja se kannattaakin tarkastuttaa vuosittain jolloin vältytään jo ennakoivasti mahdollisilta ongelmilta. Katolla olevat liittymäpinnat ja saumat ovat kovalla rasituksella sääolosuhteista, sekä myös rakenteiden lämpöliikkeistä johtuen. Vuotopaikat voivat syntyä lyhyelläkin aikavälillä. Kattovuodot voivat ilmetä asuintiloissa pitkälläkin viiveellä ja voi ehtiä aiheuttaa mittaviakin kosteusvauriota rakenteissa ennen kuin niihin huomataan puuttua korjauksilla.

Turvallisuutta

Kattokuntotarkastuksessa käydään läpi myös kaikki kattoturvavarusteet, jolloin arvioimme niiden kunnon toimivuuden. Arvioimme myös, onko kattoturvallisuus yleisesti asianmukaisella tasolla. Kiinnitämme huomioita myös katteen, pellitysten sekä muiden kattovarusteiden kiinnitykseen, että ne kestävät kovatkin myrskytuulet. Tuulella irtoilevat ja kadulle putoavat pellit tai muut rakenteet vaarallisia katutasossa liikkuville ihmisille ja irtaimistolle.

Tarkastuksella säästöä – ennakoimalla ongelmat kuriin

Kattokuntotarkastuksessa huomioidaan vuotoriskikohdat ja oleelliset kattorakennedetaljit käydään tarkastusohjelman mukaan huolellisesti läpi. Tarkastuksessa havaitaan akuutit vuodot sekä mahdolliset riskipaikat, jolloin ne saadaan kuntoon ennen kuin ehtivät vuotaa ja aiheuttaa vahinkoa. Tarkastuksessa havaitsemalla vuotoriskikohdat ja korjaamalla ne kuntoon, tuo se selvää säästöä verrattuna korjaustoimiin, kun vuoto on jo tapahtunut.

Pelti-Ässien ammattilaiset tarkastavat katon kuin katon

Suoritamme tarkastuksia mm. taloyhtiöihin,  liikekiinteistöihin, teollisuushalleihin. Tarkastajat ovat kokeneita ammattilaisia ja tarkastamme kaikki kattopinnat, peltikatot, bitumikatot, tiilikatot sekä PVC pinnoitetut katot.

Lisätiedot ja tilaukset myynnistä: huolto@peltiassat.fi p. 0407774655

Kuvallinen selkeä raportti – hyvä työkalu taloyhtiön hallituksille ja isännöitsijöille

Raporttiin dokumentoidaan tarkastusohjelman mukaiset kattorakennedetaljit, joiden kunto arvioidaan ja kuntoluokituksin. Jos korjaustarvetta todetaan, eritellään ne raporttiin toimenpidesuosituksiksi.

Voimassa 31.5.2019 saakka. Kampanja hintaisia tarkatuksia on rajattu määrä. Kampanja hinta koskee kohteita, joissa kattojen yhteenlaskettu pinta-ala on enintään 3000m2