Tilaa nyt katon syystarkastus ja varmista että katolla on kaikki kunnossa

Hyödynnä kampanjaetu ja tilaa Pelti-Ässien kattokuntotarkastus kaikille kattopinnoille hintaan 299,00€ sis. verot (norm. alk 608,00€)

Siirry tilaamaan kattokuntotarkastus tästä linkistä tai soita myyntiin p. 040 775 5445

Katon syystarkastuksessa selvitetään katon kunto ja korjaustarpeet.

Katto on jatkuvasti alttiina sään muodostamalle rasitukselle ja se kannattaakin tarkastuttaa vuosittain jolloin vältytään jo ennakoivasti mahdollisilta ongelmilta. Katolla olevat liittymäpinnat ja saumat ovat kovalla rasituksella sääolosuhteista, sekä myös rakenteiden lämpöliikkeistä johtuen. Vuotopaikat voivat syntyä lyhyelläkin aikavälillä.

Kattovuodot voivat ilmetä asuintiloissa pitkälläkin viiveellä ja voi ehtiä aiheuttaa mittaviakin kosteusvauriota rakenteissa ennen kuin niihin huomataan puuttua.

katon kuntoarvio katon kuntoarvio

Syystarkastuksen sisältö:

Katon rakennedetaljien kunnon arviointi

 Siirry tilaamaan kattokuntotarkastus tästä linkistä tai soita myyntiin p. 040 775 5445

Tarkastuksella säästöä – ennakoimalla ongelmat kuriin

Syystarkastuksessa huomioidaan vuotoriskikohdat ja oleelliset kattorakennedetaljit käydään tarkastusohjelman mukaan huolellisesti läpi. Tarkastuksessa havaitaan akuutit vuodot sekä mahdolliset riskipaikat, jolloin ne saadaan kuntoon ennen kuin ehtivät vuotaa ja aiheuttaa vahinkoa. Tarkastuksessa havaitsemalla vuotoriskikohdat ja korjaamalla ne kuntoon, tuo se selvää säästöä verrattuna korjaustoimiin, kun vuoto on jo tapahtunut.

katon kuntoarvio

 

 

Turvallisuutta


Syystarkastuksessa käydään läpi myös kaikki kattoturvavarusteet, jolloin arvioimme niiden kunnon toimivuuden. Arvioimme myös, onko kattoturvallisuus yleisesti asianmukaisella tasolla. Kiinnitämme huomioita myös katteen, pellitysten sekä muiden kattovarusteiden kiinnitykseen, että ne kestävät kovatkin myrskytuulet. Tuulella irtoilevat ja kadulle putoavat pellit tai muut rakenteet vaarallisia katutasossa liikkuville ihmisille ja irtaimistolle.

Pelti-Ässien ammattilaiset tarkastavat katon kuin katon

katon kuntoarvio

Suoritamme tarkastuksia mm. taloyhtiöihin, liikekiinteistöihin, teollisuushalleihin. Tarkastajat ovat kokeneita ammattilaisia ja tarkastamme kaikki kattopinnat, peltikatot, bitumikatot, tiilikatot sekä PVC pinnoitetut katot.

Kuvallinen selkeä raportti – hyvä työkalu taloyhtiön hallituksille ja isännöitsijöille


Raporttiin dokumentoidaan tarkastusohjelman mukaiset kattorakennedetaljit, joiden kunto arvioidaan ja kuntoluokituksin. Jos korjaustarvetta todetaan, eritellään ne raporttiin toimenpidesuosituksiksi.

Lisää tietoa Pelti-Ässien kattokuntotarkastuksesta löydät täältä

Siirry tilaamaan kattokuntotarkastus tästä linkistä tai ota yhteyttä myyntiimme p. 040 775 5445

* Kohteen koko max 2000m2

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jätä tarjouspyyntö

Kutsu kattoasiantuntija yhtiökokoukseen

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa katon kuntoarvio

Kattohuoltopäivystys p.0207751210

Tilaa uutiskirje