kate-ässät

Taustaa

Kate-Ässät Oy on 2018 perustettu Pelti-Ässät konsernin tytäryhtiö, joka urakoi bitumisilla tuotteilla tehtävät kohteet kuten vesikatot, viherkatot, pihat, perusmuurien kosteuseristykset. Kaikki henkilöt jotka omistavat yritystä, ovat töissä Pelti-Ässät Oy:ssä tai Kate-Ässät Oy:ssä.

 

Luottamus

 

Kate-Ässät tarjoaa luotettavat ja laadukkaat bitumikateurakointi palvelut niin taloyhtiöille, teollisuuteen kuin rakennusliikkeille. Olemme luotettava yhteistyökumppani, joka hoitaa varmasti hommat sovitusti. Tomimme Pelti-Ässät Oy:n arvojemme mukaisesti. Vastuullisuus, luotettavuus, laadukkuus sekä rehellisyys on meillä mukana päivittäisessä tekemisessä. Meihin voit luottaa.

 

Kokemusta ja ammattitaitoa

 

Kate-Ässät on yrityksenä melko nuori, mutta sen toiminnasta vastaava organisaatio kokenut ja pitkään alalla toiminut. Yrityksen perustamisen taustalla on kahden eri bitumikermikattamiseen erikoistuneen yrityksen toiminnan yhdistämisestä, joista molemmilla on pitkä historia bitumiurakoinnista. Omistajilla ja työnjohdossa toimivalla henkilöstöllä on noin 1400 kattoprojektin ja arviolta 3 miljoonan kattoneliön kokemus bitumikermikattamisesta n. 20 vuoden ajalta. Myös asentajat ovat kokeneita ja ammattitaitoisia ja joiden joukossa on myös useita taitavia nokkamiehiä, joka on myös tärkeää projektin sujuvuuden kannalta. Tekemisen laatua ohjaa vahvasti myös Pelti-Ässät Oy:lle rakennettu kattourakointiin rakennettu laatujärjestelmä, joka on käytössä myös Kate-Ässät Oy:ssä. Pelti-Ässät Oy:n projektiosaaminen on osana myös osana Kate-Ässien toimintaa.

 

Palveut

 

Kate-Ässien vedeneristys palveluihin kuluu bitumikatot, viherkatot, käännetyt katot, pihat ja parkkihallit, perusmuuri eristykset, kevytsoratyöt, kallistusvalut sekä myös kattoprojekteihin liittyvät purku ja rakennustekniset työt avaimet käteen toteutuksena. Toimimme Pää,- tai aliurakotisijana aina tarpeen mukaan.