KATE-ÄSSÄT HAKEE PROJEKTIPÄÄLIKKÖÄ KATTOTYÖMAILLE PK-SEUDULLE

Kate-Ässät on bitumikateurakointiin 2002 perustetun Pelti-Ässät Oy:n perustama yritys, joka on erikoistunut bitumikateurakointiin. Toimimme pääasiassa Uudenmaan alueella ja asiakkainamme ovat useimmiten B2B asiakkaat.

Liikevaihtomme oli 2019-2020 noin 2,3milj.€ ja kaudella 2020-2021 se tulee olemaan noin 4milj.€. Työntekijöitä on tällä hetkellä noin 30. Nykyiseen tilauskantaamme, sekä strategiaamme pohjautuen, kasvu tulee jatkumaan saman suuntaisena myös tulevat vuodet. Siksi haemme nyt joukkueeseemme lisää tekijöitä.


Tarjoamme merkityksellisen työn Parempien Kattojen Puolesta, jolla on vaikutusta ihmisten elämään pitkälle tulevaisuuteen.

Mitä me tarkkaan ottaen teemme?

Urakoimme bitumisilla tuotteilla kosteus,- ja vedeneristyksiä vesikatoille, pihamaille, perusmuurit. Urakointikohteissa teemme usein myös lämmöneristetyöt (eristevillojen ja kevytsoran asennukset) , betonivalut, puutyöt ja peltityöt. Teemme vesikattoja uudiskohteisiin kuten kerrostaloihin, teollisuuskiinteistöihin sekä logistiikkakeskuksiin, joissa olemme pääsääntöisesti aliurakoitsijana rakennusliikkeille. Pääurakoitsijana roolissa teemme yleensä kaikki saneerauskohteet.


Toimipaikkamme sijaitsee Nurmijärven Rajamäellä (varasto, verstas) sekä kevään aikana avautuvat toimistotilat PK-seudulla (kehä - lll läheisyydessä) hyvien kulkuyhteyksien varrella.


Projektipäällikö Kate-Ässät Oy


Työtehtäviisi kuuluu kattotyömaiden projektinjohtotehtävät kuten:


Tarjoamme

Odotamme


Lisätiedot ja hakemukset: Mika Karsikas p. 0400 400 332, mika.karsikas@kateassat.fi

Hakuaika 13.4 – 1.6.2021

Jätä tarjouspyyntö

Kutsu kattoasiantuntija yhtiökokoukseen

Jätä yhteydenottopyyntö

Tilaa katon kuntoarvio

Kattohuoltopäivystys p.0207751210

Tilaa uutiskirje